Skip to content

Имате прашање?

Телефон

070 213 556 | Понеделник – Петок

Маил

smotra@scout.org.mk

Локација

Младински центар Матично
бул. Илинден бб, Скопје

Посетете не!

Нашиот тим секогаш се радува на посета!